2 Aralık 2009 Çarşamba

Tasarım, bir ucu kreasyon

Tasarım, bir ucu kreasyon, fonksiyonellik, yaratıcılık öteki ucu da yatırım, modern sanayi olan bir kavram. Çanakkale Seramik & Kalebodur, kurumların ileride başarılı olabilmesi için kendi tasarım anlayışını yaratabilmesi ve bu tasarım anlayışını özgün ürünler ve servislerle destekleyebilmesi gerektiğine inanıyor. Firma Reptile ile üretimi çok da kolay olmayan bir teknolojiyi dünya seramik pazarına kazandırıyor. Reptile Koleksiyonu, ana harcı teknolojiden, duyguları doğadan alınarak üretilen çok değerli bir koleksiyon.

Üç boyutlu teknolojinin kullanıldığı bu koleksiyon ile dünya seramik sektöründe yeni bir açılıma imza atılıyor.

Reptile koleksiyonu, Snake ve Crocodile olmak üzere iki seriden oluşuyor. Snake ve Crocodile serileri, duvarlara yılan ve timsah derisinin dokusu, parlaklığı ve ihtişamıyla hayat veriyor, öyle ki doğanın vahşi estetiğini evcilleştiriyor.

Snake serisinde her bir karoda, derinin bir pulunu temsil eden eşkenar dörtgen biçimli yılan karoları dokusu bulunuyor. Bu karolar bir araya geldiklerinde adeta canlı bir deri gibi derin bir doğa duygusu uyanıyor. Snake ürününün özel geometrisi nedeni ile özel olarak duvar kenar bitiş parçaları da tamamlayıcı öge olarak tasarlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder