2 Aralık 2009 Çarşamba

Crocodile serisi, beş farklı boyuttan

Crocodile serisi, beş farklı boyuttan oluşuyor ve bir araya getirildiklerinde gerçek timsah derisi üzerindeki desen çeşitliliğini yansıtan timsah dokusunu andırıyor. Bu seride deri rengi saf beyazdan, çılgın bej-yeşil timsah tonlarına kadar uzanıyor.

Banyonun yanı sıra yapılarda geniş kullanım olanağı bulan Reptile koleksiyonu; oteller, restoranlar, kültür merkezleri ile ticari yapılar gibi çok amaçlı prestijli projelere farklılık kazandırmayı isteyenler için fenomen olacak özellikler taşıyor.
Reptile Koleksiyonu’nun pazara yalnızca bir ürün olarak değil, hizmet değerleriyle birlikte, bir paket olarak sunulması amaçlandı. Özel tasarlanan teşhir modülleri yanında, Snake serisi için döşeme şablonu ve özel tasarlanan derz artısı ise paketi tamamladı. Reptile Koleksiyonu’na ait serilerde ürün boyutlarının farklı olmasından dolayı döşeme şekline dikkat edilmesi ve mekanda uygun düzenlemelerin yapılması estetik açıdan çok önemli.



Profesyonellerin ve tüketicilerin hayallerindeki projeleri ve mekanları gerçekleştirmeleri için dünyadaki estetik ve teknolojik tüm olanaklar, hizmetlerine sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder