30 Kasım 2009 Pazartesi

cam fayans modelleri

fayans modelleri arasında en çok tercih edilen mutfak cam fayans modelleri , çanakkale seramik 2009 fayans modelleri banyo ve mutfaklarda mozaik fayans desenleri ile en çok gözümüze çarpan model olmuştur.

cam fayans modelleri

fayans modelleri arasında en çok tercih edilen mutfak cam fayans modelleri , çanakkale seramik 2009 fayans modelleri banyo ve mutfaklarda mozaik fayans desenleri ile en çok gözümüze çarpan model olmuştur.

Banyo fayans ve seramik modelleri

Ülkemizde fayans üretimi yapan ege, kütahya ve çanakkale seramik gibi markaların aktif olarak hizmet verdiği alanlarınb aşında banyo ürünleri geliyor. İmalatı yaygın olarak yapılan, üreticisi ve bayilikleri oldukça fazla olan bu firmaların ürünleri dekorasyon adına da büyük artılar taşıyor. Aralarında serel’in de bulunduğu belli başlı banyo seramik modelleri şu şekilde :

banyo-fayans-modeller banyo seramik modelleri

fayans döşeme modelleri

yeni fayans modelleri çıkmasıyla banyo ve mutfaklardaki fayansları değiştirmek istiyorsanız ege seramik fayans modellerini ve seramiksan fayans modellerini incelemenizi öneriyoruz.

Kalebodur Seramik Fiyatları

Çanakkale seramiğe ait olan kalebodur fiyatlarını incelemeden geçmek istedim. Kalebodur’un seramik alınında artık büyük bir isim olması ve üreten şirketinde piyasadaki en kaliteli ürünlerden birini üretmesinden dolayı fiyatların çok da ucuz olduğunu söyleyemeyiz.

kalebodur-seramik-fiyatlar kalebodur seramik fiyatları

Kalebodur seramik fiyatları 10 lira ile 20 lira arasında kdv dahi olarak değişiklik gösterebiliyor. Tabi ki çok daha lüks modeller var ve bunlar da uygulama masraflarıyla birlikte bu aralığı ciddi bir şekilde geçebiliyor.

Toprak Seramik Fiyatları

Özellike antika ürünler ile ön plana çıkan, sektördeki olduka köklü bir diğer firma da toprak seramik olarak biliniyor. Bu yazımda da toprak seramik fiyatlarını inceleyerek sizlere firmaya ait objelerin ytl türünden değerlerini vermeye çalışacağım.

toprak-seramik-fiyatlar toprak seramik fiyatlar

Firmanın zemin kaplaması adına ürettiği modellerin de ekonomik ve ucuz fiyatlara alıcı bulduğunu söyleyebilirim.

yurtbay seramik fiyat listesi

Yurtbay seramik de kalebodur kadar popüler olmasa da son zamanlarda banyo gibi mekanalrda uygun fiyatlarından dolayı tercih edilen bir markadır. Bu yazımda da yurtbay seramiğe ait güncel fiyat listesini sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Yaptığı kampanyalarla birlikte kdv dahil 17.5 – 40 ytl – lira arasındaki rakamlarla alıcı bulan modelleri piyasaya sürdü.

yurtbay seramik fiyat listesi yurtbay-seramik-fiyatlar

Banyo gibi kaplamanın yaygın olarak yapıldığı mekanlarda firmanın ürünleri ile oldukça şık dekorasyonlar elde edildiğini görmemiz mümkündür.

kalebodur desenleri

Kalebodur mekanın renklerine göre çeşitli renk ve desenlerde üretilmektedir. işte bir kaç örnek.

ege seramik fiyat listesi

İnşaat alanında, özellikle fayans ve seramikte isim yapmış ege seramiik için güncel fiyat listesini sizlerle paylaşmıştık. Firma özellike son zamanlardaki kdv dahil ortalama 20-30 ytl civarındaki ürünleriyle ucuz diyebileceğimzi rakamlarda piyasadaki yerini almıştı. Özellikle banyo, mutfak gibi mekanlara yönelik ürettiği modeller ile dikkat çekmişti.

ege-seramik-fiyat-listesi ege-seramik-fiyatlari

Daha sonraki günlerde de vitra, ece, hitit, kale seramik fiyatları için güncel listeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Ayrıca arşivimizde yurtbay ve çanakkale’ye ait fiyatları bulabilirsiniz.

seramik fayans fiyatları

Sektöründe lider çanakkale seramik fiyatları için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kalebodur Modelleri

Güzel bir kalebodur modeli daha... Kalebodur modelleri ve çanakkale seramik en güzel modelleri...

kalebodur1

16 Kasım 2009 Pazartesi

Canakkale Seramik Kalebodur Modelleri

Çanakkale Seramik Kalebodur Modelleri hakkında bilgiler içeren genel anlamda resim içerikli kalebodur, seramik sitesi.

canakkale_seramik